Tuesday, March 15, 2011

TAX...... TAX......... TAX.............


TAX...... TAX......... TAX............. 
What a Great job from Govt. of India !!!!!! for we Indians 

Must Read 

1) Qus.: What are you doing?
Ans.: Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX 

2) Qus.: What are you doing in Business?
Ans.: Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX 

3) Qus.: From where are you getting Goods?
Ans.: From other State/Abroad 
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI 

4) Qus.: What are you getting in Selling Goods?
Ans.: Profit.
Tax : PAY INCOME TAX 

5) Qus.: How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend 
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX 

6) Qus.: Where you Manufacturing the Goods?
Ans.: Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY 

8) Qus.: Do you have Staff?
Ans.: Yes
Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX 

9) Qus.: Doing business in Millions?
Ans.: Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX ? 
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax 

10) Qus.: Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans.: Yes, for Salary. 
Tax : PAY CASH HANDLING TAX 

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner? 
Ans.: Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX 

12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans.: Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX 

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans.: Yes
Tax : PAY SERVICE TAX 

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans.: Gift on birthday. 
Tax : PAY GIFT TAX 

15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans.: Yes
Tax : PAY WEALTH TAX 

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going? 
Ans.: Cinema or Resort. 
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX 

17) Qus.: Have you purchased House? 
Ans.: Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE 

18) Qus.: How you Travel?
Ans.: Bus
Tax : PAY SURCHARGE

19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans.: Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & 
SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax? 
Ans.: Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY 

21) INDIAN : Can I die now?? 
Ans : No, wait we are about to launch the FUNERAL TAX 

LOL

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Search This Blog